Krijg 3 maanden PlayStation Plus gratis

Krijg 3 maanden PlayStation Plus gratis

Sony Interactive Entertainment Europe heeft aangekondigd dat spelers 15 maanden van PlayStation Plus kunnen genieten wanneer ze een lidmaatschap van 12 maanden kopen in de PlayStation Store. De huidige jaarlijkse kosten bedragen € 49,99 voor een PlayStation Plus-lidmaatschap van 12 maanden.

De aanbieding geldt voor alle spelers, inclusief huidige PlayStation Plus-leden, en is beschikbaar tot dinsdag 29 augustus 11:00 uur, alleen in de PlayStation Store.

Met een PlayStation Plus-lidmaatschap krijgen spelers toegang tot online multiplayer games voor PlayStation 4, elke maand twee PlayStation 4-games, de nieuwe PlayLink-partygame That’s You! als bonusgame tot 25 oktober, exclusieve kortingen en 10 GB online opslag voor gamegegevens. PlayStation Plus heeft meer dan 26,4 miljoen leden over de hele wereld.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.