Krijg hier je Closed Beta toegang voor Total War: Arena!

Krijg hier je Closed Beta toegang voor Total War: Arena!

In samenwerking met Wargaming mogen we codes weg gaan geven aan jou zodat jij snel aan de slag kunt met Total War: Arena! Sterker nog, dit weekend alleen kun je de codes krijgen om deel te nemen aan deze vroege versie van de game.. En je hoeft er eigenlijk gewoon bijna niets voor te doen. Geen moeilijke prijsvragen, geen mailverkeer, niet wachten op de post. Nee, ga gewoon even naar deze speciale TOTAL WAR ARENA CLOSED BETA GAMEPARTY GIVEAWAY pagina, laat je e-mail adres achter en de code verschijnt in je inbox. Maar pas wel op.. wie het eerst komt wie het eerst maalt! We hebben flink wat codes te vergeven, maar wees toch snel.

Wat je moet doen wanneer je één van de honderd codes hebt gekregen? Ga naar je Wargaming account op deze pagina (of maak er eentje) en redeem je code hier. Je hebt de Wargaming Center nodig om de beta te lanceren, deze is hier te downloaden.

Succes! We horen graag wat je van de game vind! Voor meer informatie klik je hier.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.