Lanceringstrailer voor The Surge

The Surge

PC PlayStation 4 Xbox One
7

Goed

Lanceringstrailer voor The Surge

The Surge is nog maar een paar dagen van ons verwijderd, want deze hardcore action-RPG verschijnt op 16 mei voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Knok je een weg door een gestoorde wereld als Warren, die zijn eerste werkdag beleefd bij CREO, een megabedrijf dat door een verwoestende ramp is getroffen. Vandaag kun je alvast even proeven van de brute gevechten en dystopische setting van The Surge met de actierijke lanceringstrailer.

Bij de gevechten van The Surge is het van groot belang om risico’s en beloningen tegen elkaar af te wegen, want het unieke loot-systeem geeft je grote controle over wat je van verslagen vijanden ontvangt. Tijdens de keiharde gevechten kunnen spelers verschillende lichaamsdelen aanvallen om deze met een combinatie van verticale en horizontale slagen te bewerken tot het hele deel eraf valt – en wat je hebt geamputeerd bepaalt direct wat voor stuk uitrusting je ontvangt. Wanneer je een vijand ontmoet sta je vaak voor een lastige keuze: richt je je op een ongepantserd onderdeel voor een korter gevecht, of riskeer je een langer gevecht en grotere schade voor de kans een glimmend nieuw stuk uitrusting van je vijand te hakken?

Voor de beste loot moet je de moeilijkste vijanden aanpakken, dus zijn behendigheid en snelheid van groot belang. Gebruik door je exo-skelet versterkte dodges, blocks, ducks en jumps om aanvallen te ontwijken, maar houd daarbij wel je stamina in de gaten. Zo zorg je dat je altijd in de juiste positie bent om een bepaald ledemaat te raken, of een vernietigende aanval te ontwijken. Want de vijand zal net zo goed als jij proberen een ongepantserd ledemaat te raken om je sneller uit te schakelen. Maak gebruik van de zwaktes van je vijand terwijl je die van jezelf beschermt om de buit te veroveren!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.