Launch trailer voor Dirt Rally

Launch trailer voor Dirt Rally

Vanaf vandaag worden console spelers welkom geheten in de levendige DiRT Rally-community en uitgenodigd om samen te racen met de honderdduizenden PC-spelers die de game gedurende 90 miljoen kilometer hebben getest tijdens de Steam Early Access periode. DiRT Rally is de meest authentieke, uitdagende rally game ooit gemaakt. De game is goed voor een onvergetelijk, zenuwslopend gevoel en de ‘racing on the edge’ spanning van het scheuren over gevaarlijke wegen op hoge snelheid, wetende dat een enkele misstap je tijd onomkeerbaar kan beschadigen.

DiRT Rally bevat exclusieve, officieel gelicenseerde FIA World Rallycross content waarmee je de adembenemende spanning van rallycross kunt ervaren van het rijden in ’s werelds snelste off-road wagens op enkele van de meest geliefde circuits, in zowel singleplayer als intense multiplayer races. De game bevat ook online league support en dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse community uitdagingen waarin spelers zichzelf kunnen meten tegen ’s werelds beste coureurs voor de roem en in-game geld.

Vanaf vandaag zullen spelers op zowel console als PC ook kunnen genieten van aanzienlijke aanvullende content in de game. De nieuwe Classic Mini en Super 1600 series geven meteen aan het begin van de game toegang tot het spannende rallycross en 21 video guides voor geavanceerd rally rijden zullen gamers helpen om hun rally prestaties te maximaliseren. Spelers kunnen ook voor het eerst door de vintage Pikes Peak rijden en drie van Colin McRae’s meest iconische bestickeringen geven hun de kans om de overwinningen van de legendarische rallykampioen te herbeleven.

Het DiRT team heeft ook 7 extra wagens aan de game toegevoegd:

Peugeot 208 T16 Pikes Peak
Renault 5 Turbo
Renault Alpine A110
Opel Corsa Super 1600
Peugeot 207 S1600
Renault Clio S1600
Mini Classic Rallycross
Paul Coleman, Chief Games Designer:

We zijn verheugd om PS4 en Xbox One spelers in de DiRT Rally community te verwelkomen,We zijn overweldigd door het enthousiasme die onze fans ons vanaf dag een hebben laten zien en vandaag realiseren we onze visie om zoveel mogelijk spelers naar de game te brengen. Welkom en we hopen dat jullie net zoveel plezier hebben van het spelen als dat wij hebben gehad van het maken!

Ook is nu de DiRT Rally Legend Edition verkrijgbaar. Deze in beperkte oplage verkrijgbare versie bevat de volledige documentaire getiteld Colin McRae: Rally Legend. Deze film vertelt de complete geschiedenis van de rallyheld die de inspiratiebron was voor de DiRT-serie, van zijn begindagen tot zijn dominantie in de rallywereld en zijn betrokkenheid bij de beroemde Codemasters games. Ook inbegrepen in de Legend Edition is het Fully Loaded MINI Pack, dat meteen aan het begin van het spel toegang biedt tot de volledig opgewaardeerde Mini Cooper S, met exclusieve bestickering en een unieke teammonteur met perks.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.