Launch trailer voor World of Tanks: Mercenaries

Launch trailer voor World of Tanks: Mercenaries

World of Tanks krijgt op de consoles haar grootste uitbreiding ooit in de vorm van Mercenaries. Hierin duikt de game in een wereld met een alternatieve realiteit vanwege een verandering in de geschiedenis. Oneindige oorlogen hebben de wereld beschadigd en in het resterende vacuüm van macht (die achter is gebleven door destabilisatie van globale machten) vechten soldaten en burgers nu voor zichzelf. Iedereen kan zijn eigen held spelen en anderen uitnodigen om mee te vechten. De content is nu live en gratis te downloaden.
Spelers worden in de alternatieve wereld van World of Tanks: Mercenaries geïntroduceerd doormiddel van een spannende nieuwe PvE verhalende campagne genaamd “The Heist”. Een actievol verhaal met spionnen, nucleaire spanningen en adrenalinevolle gevechten. Dit avontuur volgt een bonte groep Mercenaries die ingehuurd zijn om een overval te doen op een geheime faciliteit. Hun missie is om nucleair materiaal voor een klant te stelen die het voor zijn eigen ambities wil gebruiken. Echter komt de groep er snel achter dat zij een onderdeel zijn van een samenzwering tussen de Verenigde Staten en de Sovjet Unie. Spelers kunnen deze missie alleen of samen met een vriend via co-operatieve online multiplayer spelen.

In additie tot het nieuwe verhalende campagne zullen de Mercenaries een grote impact hebben over de gehele game. Zo zullen ook de nieuwe maps tot de multiplayer optie worden toegevoegd. De spelers hebben eerder gestemd om op hun favoriete maps en daarvan worden, op Mercenaries, aangepaste versies toegevoegd aan de game in update 4.5 en kunnen de tanks van de Mercenaries tegen 680 verschillende tanks spelen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.