Launchtrailer LEGO Marvel Super Heroes 2 Infinity War DLC-pakket

LEGO Marvel Super Heroes 2

Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
6.6

Gemiddeld

6.6

User Avg

Launchtrailer LEGO Marvel Super Heroes 2 Infinity War DLC-pakket

Launchtrailer LEGO Marvel Super Heroes 2 Infinity War DLC-pakket

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de release aangekondigd van het Marvel Avengers: Infinity War-karakter- en levelpakket, de nieuwe DLC voor LEGO Marvel Super Heroes 2. Het pakket, verkrijgbaar voor €2,99, voegt een level en personages uit de stripverhalen toe, ter gelegenheid van de nieuwe film van Marvel Studios Avengers: Infinity War, die vanaf morgen in de bioscopen te zien is.

In dit level vol actie kun je Thanos, een van de gevaarlijkste superschurken uit het Marvel-universum, en zijn genadeloze leger besturen. De Mad Titan en de Children of Thanos zijn Attilan binnengevallen om het op te nemen tegen Black Bolt en de Inhumans in een gloednieuw en origineel gamelevel. De dreigende groep moet in teamverband de verschillende levels van Attilan voltooien om de troon van Black Bolt te bereiken. De nieuwe vrij te spelen personages Thanos, Corvus Glaive, Cull Obsidian, Proxima Midnight, Ebony Maw, Hulkbuster 2.0, en Groot (Avengers: Infinity War) worden aan de lijst van meer dan 200 superhelden en superschurken van de basisgame toegevoegd.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.