Leaders Pokémon Go onthuld

Pokémon Go

Mobile
8.4

User Avg

Leaders Pokémon Go onthuld

Leaders Pokémon Go onthuld

Tijdens de afgelopen Comic Con zijn er behoorlijk wat nieuwe feiten rondom Pokémon Go naar buiten gekomen. Zo is de ruilmogelijkheid bevestigd voor een toekomstige update, komen er aanpasbare Pokérstops en keren de Pokércentra richting de game. Ook weten we wie de leaders van de game zijn. Wanneer je het spel speelt moet je kiezen tussen drie verschillende teams: Valor, Mystic en Instinct. Elk begeleid door een eigen kleur. Spelers uit hetzelfde team kunnen samenwerken om Gyms uit handen van andere teams te houden.

Ontwikkelaar Niantic heeft nu laten weten wie de leaders van deze teams zijn. Speel je voor Valor, dan heb je je eed afgelegd aan Candela. Mystic moet het doen met Blance en Instinct is onder leiding van Spark. Of de keuze van een team effect gaat hebben op je speelstijl is nog niet bekend.

Niantic heeft aangegeven veel extra content te maken voor de game en dat het spel momenteel nog maar tien procent is van wat het kan worden. Wij willen vooral dat de game eerst optimaal gespeeld kan worden zonder serverproblemen. Ook daar is de ontwikkelaar hard mee bezig.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.