LEGO Legends of Chima Online nu ook op iOS

LEGO Legends of Chima Online nu ook op iOS

De strijd om Chi wordt heviger in de wereld van Chima Warner Bros. Interactive Entertainment, The LEGO Group en WB Games Montréal kondigen de release aan van LEGO Legends of Chima Online voor de iPad, iPhone en iPod touch apparaten, speelbaar met een WiFi verbinding. LEGO Legends of Chima Online, waarvan de Engelstalige versie reeds beschikbaar is voor PC en Mac, is een meeslepende interactieve free to play online game en is een aanvulling op het populaire LEGO Legends of Chima assortiment dat bestaat uit bouwsets, voertuigen, TV programma’s en veel meer. De online game is afgelopen maand officieel uit Beta gegaan en is verbeterd met nieuwe kenmerken, zoals accounts voor ouders en chatmogelijkheden. Louis Lamarche, Creative Director voor LEGO Legends of Chima Online bij WB Games Montréal:

We zijn erg blij de uitgebreide wereld van CHIMA Online te kunnen bieden aan iOS spelers. Spelers kunnen nu gemakkelijk vanaf het punt waar ze waren gebleven op hun PC of Mac verder spelen op hun iOS apparaten.

In Chima Online kruipen spelers in de huid van dierlijke strijders uit de verschillende stammen zoals de Leeuw, Adelaar, Gorilla en Beer stam en maken het hun missie om het grootse en magische land van Chima te beschermen. Na het creëren en personaliseren van hun karakter, ontdekken spelers gigantische gebieden uit de tekenfilm serie, zoals The Forest of Falling Leaves. Ze ontdekken verborgen geheimen en schatten, bouwen wapens en gadgets en verzamelen knopen en gouden stenen die hen helpen om hun Outpost uit te breiden. Spelers kunnen ook samen met hun vrienden strijden in epische gevechten en zo de kracht van CHI bemachtigen, die hen bovennatuurlijke krachten en energie geeft om vijanden te bestrijden. Dankzij de creatieve missies, extra uitdagingen en gevechten vol actie, biedt Chima Online urenlang plezier in bouwen, het oplossen van puzzels en ontdekkingsmissies.

Om kinderen een plezierige en ongelofelijke game ervaring te bieden, bevat Chima Online ook actief gecontroleerde chatfilters om het verzamelen en delen van persoonlijke informatie tegen te gaan. Hiermee wordt een fijne speelomgeving gecreëerd voor kinderen om in te communiceren en dat is een geruststellende gedachte voor ouders.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.