Lego Lord of the Rings nu op iOS

Lego Lord of the Rings nu op iOS

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group kondigen de release van LEGO The Lord of the Rings aan voor iPhone, iPad en iPod touch. De game is nu verkrijgbaar via de App Store. LEGO The Lord of the Rings voor iOS is ontwikkeld door TT Games en biedt spelers de mogelijkheid om als hun favoriete Lord of the Rings bondgenoot, zoals Frodo, Aragorn, Gandalf, Legolas en vele anderen, te spelen, waar en wanneer zij maar willen. Het bondgenootschap begint aan een gevaarlijke reis naar Mount Doom om De Ring te vernietigen en daarmee te zorgen voor vrede in hun land. Spelers kunnen 90 karakters vrijspelen, terwijl zij de wonderen van Midden-Aarde ontdekken, tijdraadsels oplossen en deelnemen aan epische gevechten met angstaanjagende wezens.

Het team van TT Games is verheugd om eindelijk de iOS versie uit te brengen van het videogame avontuur LEGO The Lord of the Rings, die gamers met veel plezier op hun consoles en handheld systemen hebben gespeeld. We hebben dezelfde kwaliteit gameplay mechaniek toegepast en verbeterde kenmerken toegevoegd die speciaal ontworpen zijn voor de iPad, iPhone en iPod touch.

– Tom Stone, Managing Director, TT Games Publishing

Door de verschillende manieren waarop de game bestuurd kan worden, krijgen fans van alle leeftijden de gelegenheid om de speelstijl te vinden die het beste bij hun past, wanneer zij dieper in de wereld van Midden-Aarde duiken en hun favoriete momenten uit de film herbeleven, waar en wanneer ze maar willen.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.