LEGO Marvel’s Avengers krijgt open world trailer

LEGO Marvel’s Avengers krijgt open world trailer

Met de nieuwe Open World Trailer voor LEGO Marvel’s Avengers kunnen spelers de lange straten van de open wereld New York City ontdekken en extra omgevingen uit het Marvel Cinematic Universum waar men vrij doorheen kan lopen en onderzoeken. LEGO Marvel Manhattan is groter en beter dan ooit tevoren met gloednieuwe personages en gameplay opties die ze kunnen gebruiken op hun avontuur door de levendige stadsjungle. Spring van wolkenkrabbers met Hulk, gebruik Quicksilver om hard over water te rennen of speel met reusachtige personages zoals Fing Fang Foom die net zo groot als gebouwen kan worden. De acht open werelden en vrij te onderzoeken locaties zijn New York City, Asgard, Barton Farm, Malibu, S.H.I.E.L.D. Base Exterior, Sokovia, South Africa en Washington, D.C..
Het avontuur begint met de lancering van LEGO Marvel’s Avengers 27 januari 2016 voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation3, PlayStation Vita, Wii U, Nintendo 3DS en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.