LEGO Star Wars: Microfighters voor iOS

LEGO Star Wars: Microfighters voor iOS

Bereid je voor op een reis door de ruimte! Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, LucasArts en The LEGO Group kondigen vandaag de release van LEGO Star Wars: Microfighters aan voor iPhone, iPad en iPod touch. De game is vanaf nu beschikbaar in de App Store en brengt de klassieke ruimte- en grondgevechten van de ‘Clone Wars’ en ‘Galactic Civil War’ binnen handbereik. Spelers kunnen vliegen voor de ‘Rebellion’ en ‘Galactic Republic’ of de duistere kant verkiezen en spelen als de ‘Empire’ en ‘Separatists’.

LEGO Star Wars: Microfighters voor iOS biedt spelers de mogelijkheid alle zes de Star Wars Microfighters te besturen om vijanden op te blazen, terreinen te vernietigen, studs te verzamelen en de Melkweg te overheersen. Kies uit een leger iconische Microfighters, zoals de X-Wing, Star Destroyer, TIE Fighter, Droid ATT, Clone Tank of het snelste schip van het heelal; de Millennium Falcon die onder commando staat van de door fans geliefde Han Solo. Verspreid over vier bekende planeten Endor, Yavin, Hoth en Geonosis beleven spelers 18 levels boordevol actie. In deze downloadable app nemen spelers het op tegen meer dan 35 vijanden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.