LEGO Worlds voegt DLC Monsters toe en release voor Nintendo Switch bevestigd

LEGO Worlds

Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
7.8

Goed

7.9

User Avg

LEGO Worlds voegt DLC Monsters toe en release voor Nintendo Switch bevestigd

LEGO Worlds voegt DLC Monsters toe en release voor Nintendo Switch bevestigd

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en de LEGO Group hebben aangekondigd dat ‘Monsters’, de eerste downloadbare bundel met thematische content voor LEGO Worlds, vanaf oktober verkrijgbaar is voor €3,99. Het Monsters-pakket bevat Monster Town; een vreemde plek vol enge missies, angstaanjagende wezens, spookhuizen en geestige voertuigen die spelers de rillingen op het lijf zullen jagen. In Monster Town is het elke dag Halloween! De criminele zombies vatten ‘snoep of ik schiet’ echter iets te serieus op. Spelers moeten hun bouwvaardigheden met LEGO -steentjes gebruiken om de schade te herstellen en de zombies weg te jagen.

Daarnaast is bevestigd dat LEGO Worlds vanaf 6 september beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch en nu al kan worden besteld. Deze fysieke versie, die verkrijgbaar zal zijn voor €39,99, biedt toegang tot twee premium DLC-bonuspakketten: ‘Classic Space’, uitgekomen in juli, en het nieuwe ‘Monsters’-pakket. De digitale versie, die verkrijgbaar zal zijn voor €29,99, bevat het basisspel, waarbij de DLC afzonderlijk verkrijgbaar is in de eShop. Beide premium DLC-pakketten zijn op alle andere platforms verkrijgbaar.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.