Licentie The Lord of the Rings Online verlengd tot 2017

Licentie The Lord of the Rings Online verlengd tot 2017

Licenties, af en toe zijn het vervelende krengen. Zo werd onlangs de licentie vanuit Marvel niet verlengd richting Capcom en Activision waardoor de games die gemaakt zijn onder hun vlag niet meer verkocht konden worden. Turbine ondergaat dit lot gelukkig niet met haar The Lord of The Rings Online. Via het officiële forum van de game heeft de ontwikkelaar laten weten dat de licentie met de wereld van Tolkien verlengd is tot 2017. Het leek er onlangs even op dat Turbine de stekker uit de game moest gaan trekken, maar gelukkig is er nog een toekomst voor de game. Community manager Rick Heaton:

We plan to support LOTRO for many years to come. I really want to be as clear as possible on this subject to avoid any further confusion or misunderstanding. The license was renewed. We have an agreement that runs through 2017.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.