Life of Strange: True Colors aangekondigd

Life of Strange: True Colors aangekondigd

QUARE ENIX  heeft vandaag Life is Strange: True Colors aangekondigd tijdens de SQUARE ENIX PRESENTS-livestream. Dit nieuwste deel in de franchise is ontwikkeld door Deck Nine Games, de ontwikkelaar achter Life is Strange: Before the Storm, in samenwerking met Square Enix External Studios. Life is Strange: True Colors werd door muziekartiest en social media-ster mxmtoon onthuld als hoogtepunt van de digitale show. Daarnaast onthulde het bedrijf de Life is Strange Remastered Collection, een verzameling van de hooggeprezen games Life is Strange en Life is Strange: Before the Storm met verbeterde graphics en animaties.

oor het eerst in de franchise hoeven spelers niet te wachten op volgende afleveringen – spelers kunnen Life is Strange: True Colors beleven als een enkele release.

Spelers kunnen het stadje Haven Springs verkennen als Alex Chen, die wordt gespeeld door opkomend talent Erika Mori, en tot leven gewekt door geavanceerde performance capture-technologie. Alex verbergt al lange tijd haar ‘vloek’: de paranormale kracht van Empathy, een bovennatuurlijke vaardigheid die haar in staat stelt sterke emoties van anderen – die ze ziet als vlammende, gekleurde aura’s – te ervaren, absorberen en manipuleren. Wanneer haar broer bij een zogenaamd ongeluk om het leven komt, moet Alex eindelijk haar kracht omarmen om de waarheid te vinden – en de duistere geheimen bloot te leggen die onder het stadje liggen begraven. Ga met Alex Chen op reis en gebruik haar krachten om haar toekomst te bepalen.

Terwijl spelers Haven Springs verkennen, kunnen ze genieten van een exclusieve soundtrack, met nieuwe tracks van mxmtoon en Novo Amor, en gelicenseerde nummers van onder andere Radiohead, Phoebe Bridgers, Gabrielle Aplin en nog veel meer.

Jeff Litchford, Vice President van Deck Nine Games: “Het was voor ons een grote eer om terug te keren naar de levendige, emotionele en impactvolle wereld van Life is Strange. We nemen jullie graag mee in een nieuw verhaal, een verhaal over empathie, menselijke verbinding en de strijd om je eigen thuis te vinden. Dankzij alle vorderingen op het gebied van storytelling, ontwikkelingstechnologie en premium voice-acting die we hebben gemaakt sinds Life is Strange: Before the Storm worden spelers dieper dan ooit ondergedompeld in de meeslepende wereld van Life is Strange: True Colors. “

Tijdens de show werd ook de Life is Strange Remastered Collection aangekondigd. Deze verzameling bevat geremasterde versies van Life is Strange en Life is Strange: Before the Storm, met verbeterde beelden en animaties. De verzameling komt beschikbaar als onderdeel van de  Ultimate Edition van Life is Strange: True Colors en, later dit jaar, als opzichzelfstaande editie.
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.