Luid het voorjaar in met de maart Games with Gold line-up

Luid het voorjaar in met de maart Games with Gold line-up

Welkom bij een nieuwe maand Games with Gold! Microsoft brengt wederom vier nieuwe games om toe te voegen aan jouw gamecollectie voor maart 2017; twee Xbox One- en twee Xbox 360- games die door middel van Backward Compatibility kunnen worden gespeeld op Xbox One. Maart begint op de Xbox One met de first-person psychedelische horrorgame: Layers of Fear, gevolgd door de “Game of Show” van de E3 2014: Evolve Ultimate Edition. Dan op de Xbox 360 de klassieke first-person shooter: Borderlands 2 en de actie-arcade game: Heavy Weapon.
Alle games zijn voor een beperkte tijd beschikbaar om te downloaden, als onderdeel van het Games with Gold-programma, dus zorg ervoor dat je Xbox Live Gold hebt om gebruik te maken van deze actie.

* Layers of Fear: te downloaden tussen 01-31 maart op Xbox One
* Evolve Ultimate Edition: te downloaden tussen 16 maart-15 april op Xbox One
* Borderlands 2: te downloaden tussen 01-15 maart op de Xbox 360 en Xbox One
* Heavy Weapon: te downloaden tussen 16-31 maart op de Xbox 360 en Xbox One

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.