Maak kennis met de Bakers in nieuwe Resident Evil 7 trailer

Resident Evil VII: Biohazard

PC PlayStation 4 Xbox One
6.3

User Avg

Maak kennis met de Bakers in nieuwe Resident Evil 7 trailer

Maak kennis met de Bakers in nieuwe Resident Evil 7 trailer

In de gloednieuwe trailer voor Resident Evil 7 ontmoeten we voor het eerst de Baker familie. Die familie, woonachtig in Dulvey, Louisiana, zijn geen fijne mensen…integendeel. De bakers zullen fungeren als antagonisten in de game en zijn exact wat je verwacht dat een familie in een horror-game als dit hoort te zijn. Vies, gewelddadig, het resultaat van jaren inteelt..het soort volk dat ook al haar opwachting maakte in The Texas Chain Saw Massacre.

Dat het met de griezeligheidsfactor van de nieuwe Resident Evil goed komt te zitten kun je dus nu al ontdekken in de nieuwe trailer maar indien je echt niet kunt wachten om kennis te maken met dit volkje, dan is er goed nieuws. De ondertussen al legendarische demo voor Resident Evil 7 krijgt vandaag een update die je toelaat meer van het mysterieuze huis af te speuren en misschien zelfs al een glimp op te vangen van gezinsleden van de Baker familie. Helaas is deze demo exclusief voor PS4-gamers, Xbox One-spelers zullen dus nog even moeten wachten voor ze op visite kunnen bij dit zootje ongeregeld.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.