MapleStory 2 Alfatest aangekondigd

MapleStory 2 Alfatest aangekondigd

Nexon Korea Corporation kondigt de komst aan van de Alfatests van de nieuwe free-to-play MMORPG MapleStory 2. Vanaf 17 september tot en met 21 september zal Nexon Korea grote delen van het spel onthullen aan geselecteerde spelers uit Zuid-Korea.

MapleStory 2 is een nieuwe online PC MMORPG in volledig 3D, die sinds 2010 in ontwikkeling is. In een tijdperk voorafgaand aan MapleStory krijgt de speelervaring een geheel nieuwe dimensie van vrijheid.

De Alfatest zal spelers de mogelijkheid geven bij te dragen aan de ontwikkeling van de game als ze één van de verschillende karakterklassen selecteren en op ontdekking gaan in de enorme landschappen, van gebergten, oceanen, en valleien tot steden. Tijdens de test is het mogelijk voor spelers om hun karakter aan te passen naar hun persoonlijke voorkeuren, mee te strijden in dynamische boss battles, en naast dit alles gebruikergegenereerde content te creëren, zoals eigen unieke kleding en huizen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.