Marc Eckō's Getting Up: Contents Under Pressure naar Steam

Marc Eckō's Getting Up: Contents Under Pressure naar Steam

Lang geleden, voordat Banksy zijn kunst goedkoop aan de man bracht in Central Park, bracht graffiti artiest en pop-icoon Marc Eckō in 2006 Getting Up: Contents Under Pressure uit op Xbox, PS2 en PC. Vanaf vandaag kunnen fans van weleer deze bad boy op Steam downloaden voor slechts €6,99 (50% korting op de reguliere prijs van €13,99).

Speel als Trane, een graffiti artiest met de kennis van de straat, atletisch vermogen en visie om de “All City King” te worden – de meest gerenommeerde graffiti artiest in de stad. Tijdens je avontuur stuit je op de duistere plannen van de burgemeester. Gebruik je vechtkunsten en graffiti om de de burgervader te ontmaskeren als corrupte tiran. Tijdens je queeste om de stad te redden van het onderdrukkende bestuur, dringt een vraag zich steeds weer op: “Wat als graffiti de wereld kan veranderen”? Riskeer je leven keer op keer in je gevecht tegen de autoriteiten en rivaliserende graffiti bendes. In deze stad kun je niet zomaar alles taggen… “Get IN, Get UP and Get OUT!”

As we plan the next evolution of our beloved franchise, we are excited to re-release the original Getting Up to a new audience via Steam in partnership with Devolver Digital. Devolver Digital has released every cutting edge game I have played in the last year, and I could not think of a better partner.

– Marc Eckō

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.