Mario Kart Tour is uit op IOS en Android!

Mario Kart Tour is uit op IOS en Android!
Vingertoppen in de aanslag, want Mario en zijn vrienden zijn met vliegende vaart aan hun wereldtoer begonnen! Mario Kart Tour, de eerste Mario Kart-game die voor smartphones verschijnt, is nu verkrijgbaar om te downloaden op iOS- en Android-apparaten. In de game kunnen spelers de intuïtieve aanraakbesturing gebruiken om zich een weg naar de overwinning te racen, boosten en driften op kleurrijke parkoersen, waaronder racebanen die door werkelijk bestaande locaties zijn geïnspireerd.
 
Het free-to-start Mario Kart Tour brengt het eindeloze raceplezier van Mario Kart naar mobiele apparaten en laat spelers allerlei coureurs, karts en gliders verzamelen voor een steeds grotere collectie. Spelers kunnen proberen high-scores te halen, extra cups vrijspelen, in-game beloningen verdienen, of hun online-rankings vergelijken tijdens de wekelijkse ranked cup met spelers van over de hele wereld. Vele klassieke tracks, items en personages keren terug, maar dan aangevuld met nieuwe parkoersen en speciale items die specifiek zijn voor elke coureur, zoals de Banana Barrels van Diddy Kong en het Mushroom Cannon van Peachette.
 
Spelers kunnen kiezen welke coureurs, karts en gliders ze willen gebruiken in races over diverse parkoersen, inclusief nieuwe versies van klassieke tracks en speciale stadsparkoersen. De stadsparkoersen, speciale in-game racebanen die zijn geïnspireerd door werkelijk bestaande locaties, komen beschikbaar tijdens specifieke periodes en vinden elke twee weken plaats. Het eerste stadsparkoers is geïnspireerd door New York City, begint vandaag en is beschikbaar tot 7:59 uur CEST op 9 oktober. Tot die tijd maken spelers ook kans om de burgemeester van New Donk City, Pauline, te krijgen. Het is de eerste keer dat dit personage in een Mario Kart-game verschijnt. Ook maken spelers kans op een speciale kart en glider met New York-thema. Deze coureurs, karts en gliders kunnen spelers krijgen door Rubies, de in-game valuta, te gebruiken om de in-game warpbuis te laten vuren. Rubies zijn in de game te krijgen als mijlpaalbeloningen bij het vrijspelen van cups, het voltooien van uitdagingen, of door ze met echt geld te kopen.
 
New York City is nog maar het eerste van de vele stops die Mario en zijn vrienden tijdens hun wereldtoer zullen aandoen, in de nabije toekomst worden daar andere steden aan toegevoegd, zoals Tokio en Parijs. Na de lancering van Mario Kart Tour worden regelmatig nieuwe content en updates toegevoegd.
 
Spelers kunnen zich aanmelden voor een proefabonnement van twee weken op de Mario Kart Tour Gold Pass door in het spel op de Gold Pass-aankoopknop te drukken. Met het Mario Kart Tour Gold Pass-abonnement kunnen spelers de extra snelle 200cc-stand vrijspelen en bonusdoelen ontvangen die exclusief zijn voor Gold Pass-leden. Wanneer het abonnement na afloop van de proefperiode van twee weken nog niet is geannuleerd, wordt het automatisch omgezet naar een maandabonnement van € 5,49 per maand.
 
Het spelen van Mario Kart Tour vereist een Nintendo Account, een compatibele smartphone en een constante internetverbinding. Ga voor meer informatie over de game naar https://mariokarttour.com/
 
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.