Skylanders Trap Team ook naar iPad, Kindle Fire en Android tablets

Skylanders Trap Team ook naar iPad, Kindle Fire en Android tablets

Activision Publishing kondigt vandaagaan dat de volledige Skylanders Trap Team game óók voor tablets wordt gelanceerd. Dit is de eerste keer dat een Skylanders game op dezelfde dag verschijnt voor de iPad, Kindle Fire en Android tablets als voor de console. De tabletversie van de game biedt exact dezelfde ervaring, zo zijn de graphics van consolekwaliteit en beschik je als speler over je eigen high performance controller. De release is dan ook een belangrijke technische sprong voorwaarts voor de franchise.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Het Skylanders Trap Team Tablet Starter Pack bevat een Bluetooth Traptanium Portal en de embedded Bluetooth controller biedt de best mogelijke gameplay ervaring. Het Starter Pack bevat ook een ingebouwde tablet standaard, twee Skylanders personages, twee traps en een display tray waarop je als Portal Master kunt bijhouden hoeveel Traps je al hebt verzameld en welke slechteriken je hebt gevangen. Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing:

Skylanders is een ongelooflijk aantrekkelijk merk waarmee kinderen zich over de hele wereld graag associëren. Daarbij is de tablet een perfect gaming platform voor kinderen. Tot voor kort waren we er niet in geslaagd de volledige Skylanders ervaring naar tablet over te brengen. Gelukkig is dit nu wel het geval en zo bieden we het beste van alle werelden. We willen altijd baanbrekende ervaringen bieden en dit willen we doen op de manier zoals gamers dat graag zien. Met deze stap voorwaarts brengen we de magie van Skylanders naar een geheel nieuw platform en publiek. Of je nu op de bank zit en speelt met de draadloze controller, of onderweg speelt op de tablet zelf, Skylanders Trap Team spelen op een tablet is hoe dan ook een geweldige sensatie voor gamers.

Met Skylanders Trap Team brengt de Skylanders franchise een nieuwe innovatie. De magie van het Toys-To-Life spelpatroon wordt omgedraaid. Skylanders Trap Team stelt je als Portal Master in staat om de meest gezochte slechteriken in heel Skylands op te sporen, ze te verslaan en ze vervolgens in je magische traps te vangen. Zo breng je de personages uit de game rechtstreeks in de woonkamer (auto, tuin of waar je ook speelt). Daarna kun je zowel de held of de boef spelen, die nu aan de goede kant strijdt in een splinternieuw avontuur. Via de tabletversie ervaar je voor het eerst in de geschiedenis van de franchise hoe het is om een volledige Skylanders game onderweg te spelen, waar en wanneer je maar wilt.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.