Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions aangekondigd voor 3DS #E32017

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions aangekondigd voor 3DS #E32017

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions komt op 6 oktober uit en is tijdens het Treehouse Live Event op de E3 aangekondigd. Het spel zal een remake worden van Mario & Luigi: Superstar Saga en krijgt een nieuwe mode in de vorm van Minion Quest. De graphics zijn uiteraard naar 2017 gebracht maar blijven in dezelfde pixel art-stijl uit de originele Game Boy-game uit 2003. Door 3D-belichting komen animaties beter tot leven.

Minion Quest brengt je een verhaal dat parallel loopt aan het verhaal uit Superstar Saga. Jij speelt als Captain Goomba en krijgt een compleet andere manier van vechten dan de gebroeders Mario. Je moet strategisch units plaatsen en de juiste skills gebruiken om een gevecht als winnaar af te sluiten. Naast een trailer is er ook flink wat gameplay getoond.Uiteraard brengt Nintendo ook nieuwe Amiiboo’s voor dit spel. Goomba en Koopa Troopa krijgen speciale functies voor het spel. Wat deze zijn willen ze nog niet kwijt. Wel weten we dat de Amiibo van Boo ook bruikbaar zal zijn in het spel.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.