Marvel’s Avengers Tachyon Anomaly event live

Marvel’s Avengers Tachyon Anomaly event live

 SQUARE ENIX Ltd. maakt bekend dat het Tachyon Anomaly-evenement voor Marvel’s Avengers nu live is. Het Tachyon Anomaly Event werd vorige maand aangekondigd tijdens SQUARE ENIX PRESENTS en omvat diverse activiteiten, waaronder een nieuwe kans voor spelers om online teams te vormen met meer dan één van dezelfde held in elke missie. Dit evenement is vandaag begonnen duurt tot 3 mei.
De wereld wordt geteisterd door Tachyon-anomalieën die zijn veroorzaakt door AIMs geknoei met de tijd. Hierdoor kunnen Avengers uit verschillende tijdlijnen samenkomen op één locatie om samen vijanden te verslaan, wat betekent dat spelers nu online teams met meer dan één van dezelfde superheld kunnen vormen. Doordat spelers teams kunnen vormen die dezelfde helden bevatten, zijn allerlei nieuwe en spectaculaire samenstellingen mogelijk.

Tijdens de twee weken van het evenement ontvangen spelers die Temporal Assault-missies voltooien een exclusief geanimeerd Temporal Assault-naamplaatje dat kan worden gebruikt met elke superheld. Door extra Temporal Assault-missies te voltooien, worden spelers beloond met Priority Set-onderdelen voor high-level helden.

Tijdens het Tachyon Anomaly-evenement zijn Tachyon Rift-missies toegankelijk voor helden met Power Level 1-100, zodat alle spelers ze kunnen ervaren. Een nieuwe Tachyon Rift-missie,  getiteld ‘And We’re Back’, is vanaf dit evenement toegankelijk via de War Table, waardoor spelers meer missies van dat type kunnen uitvoeren.

Over Marvel’s Avengers
Marvel’s Avengers biedt spelers een rijke en uitgebreide gameplay-ervaring, en combineert de verhalende, single player-gerichte Reassemble-campaign met de doorgaande Avengers Initiative’s War Zone-missies, die de Avengers verplaatsen over de hele wereld, en daar voorbij. Elke missie in de Reassemble campaign is gemaakt om de unieke vaardigheden van één of meer helden te laten schitteren, terwijl de Avengers Initiative-missies geschikt zijn voor solo-spelers met een computergestuurd team, of met teams van twee tot vier spelers*, met elke held in je verzameling.

Het verhaal van Marvel’s Avengers wordt in de loop der tijd steeds verder uitgebreid met nieuwe verhalen, helden, schurken, soorten missies, regio’s, items en meer, zonder extra kosten voor alle bezitters van de basisgame, zoals de onlangs verschenen Operations, Kate Bishop – Taking AIM en Hawkeye – Future Imperfect. Deze verhalen brengen de hele verhalende wereld van Marvel’s Avengers steeds verder tot ontwikkeling, over een multi-jaren-pad, waarbij gloednieuwe missies beschikbaar komen voor alle speelbare helden.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.