Prijsvraag gesloten: win een t-shirt en bioscoopkaarten Warcraft: The Beginning

Prijsvraag gesloten: win een t-shirt en bioscoopkaarten Warcraft: The Beginning

Update: de prijsvraag is gesloten. Er kan niet meer meegedaan worden.

In Warcraft: The Beginning wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs. Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de Orcs, zal één van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht.

In samenwerking met Universal Pictures mogen wij een hele toffe prijsvraag aan gaan bieden. Wat je kunt winnen? We geven drie keer een Warcraft-pakket weg met daarin een Doomhammer t-shirt en twee bioscoopkaarten voor de film.

Wat je moet doen om zo’n pakket te winnen? We willen weten voor welke kant jij zou strijden! Laat het ons weten en vertel ook waarom. Stuur een mail naar basvandun@gameparty.nl onder vermelding van Warcraft: The Beginning en wie weet loop jij spoedig uitgedost met het logo van Doomhammer op je shirt de bioscoop in. Lok’tar Ogar, For the Alliance!
Warcraft: The Beginning wordt uitgebracht door Legendary Pictures en Universal Pictures en is geregisseerd door Duncan Jones (Moon, Source Code). In de hoofdrollen zien we onder andere Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky en Daniel Wu. Warcraft: The Beginning draait vanaf 2 juni in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D. Voor meer informatie ga je naar www.warcraftfilm.nl.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.