Mass Effect: Andromeda schuift door naar 2017

Mass Effect: Andromeda schuift door naar 2017

Blake Jorgensen van Electronic Arts heeft bevestigt dat Mass: Effect Andromeda begin 2017 verschijnt. Dit heeft hij laten weten tijdens een presentatie te Morgan Stanley Technology, Media and Telecom Conference.

We hebben een geweldig jaar voor in 2016. We hebben een nieuwe Battlefield, onze first-person shooter die in het derde kwartaal verschijnt en hebben een third-party titel van Respawn, die werken aan Titanfall. Beide titels zijn first-person shooters die zich richten op de snelle, actiegerichte shooter- en strategiemarkt. We hebben ook Micror’s Edge, deze komt uit in het eerste kwartaal en Mass Effect Andromeda, een sci-fi actie game, in het vierde kwartaal. Een groot jaar dus. We zijn behoorlijk enthousiast.

Genoemde kwartalen wijken af van de normale kwartalen zoals wij ze gebruiken. Het is daarom aannemelijk dat hij spreekt over de fiscale kwartalen. Origineel verscheen Mass Effect: Andromeda tijdens de feestdagen van dit jaar.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.