Meer info en een releaseplanning voor Super Smash Bros.

Meer info en een releaseplanning voor Super Smash Bros.

Het kan je niet ontgaan zijn, maar afgelopen nacht was er een Nintendo Direct over Super Smash Bros. voor de Nintendo 3DS en de Wii U. In dit nieuwtje zetten we het belangrijkste algemene nieuws voor jullie op een rijtje.

Allereerst is er meer duidelijkheid over de releasedata van de games. Heel concreet is het nog steeds niet, maar we weten wel dat de versie voor de Nintendo 3DS voor de zomer van 2014 staat, terwijl de Wii U-versie voor ‘winter 2014’ staat. Wij rekenen er dus op dat je de Nintendo 3DS-versie nog lekker mee kan nemen op vakantie, terwijl de Wii U-versie een mooi cadeau voor Sinterklaas of de Kerstman is.

Daarnaast is er meer info over de 3DS-versie van de game. De makers beloven namelijk dat de game altijd op 60fps zal draaien. Tenminste, de personages dan. Het kan zijn dat sommige assist trophies en andere voorwerpen maar op 30fps draaien, maar volgens de makers heb je daar tijdens het vechten geen last van.

Qua personages zullen beide versies gelijk zijn, maar qua ‘stages’ zullen de games flink van elkaar verschillen. Er zijn een aantal slagvelden die in beide games zullen zitten, maar het zullen toch voornamelijk andere omgevingen zijn. Elke omgeving heeft weer een aantal verschillende lay-outs. Zo heeft elke stage vaak een eigen ‘Eindstation’-lay-out. Dit is een zeer eenvoudige lay-out die gebaseerd is op het ‘Eindstation’-level uit Brawl.

Daarnaast zijn er ook wat functies tussen de beide versies, maar daar wordt nog een andere keer op ingegaan. Stay Tuned voor meer Super Smash Bros. op GameParty!

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.