Meta Quest 3 prijs bekend, Quest 2 in prijs verlaagd

meta

Mark Zuckerberg heeft de eerste details bekend gemaakt van de Meta Quest 3.  Zo weten we nu dat Meta Quest 3 uitkomt in de herfst van dit jaar en dat de vanaf prijs 569,99 gaat worden.  De nieuwe set is 100% compatible met de bibliotheek van de Quest 2.  De nieuwe chipset zou 2 x zo goed zijn in de grafische prestaties. Meer info komt 27 september op de  Connect conference.

Zie ook de blogpost :

https://www.facebook.com/zuck/posts/pfbid032YPCXqZofS9b3H6j8X4diPvtY36np1mnTfULM1SyekyXc2nwvzHk9PzDvbJmGBt8l

De Quest 2 en Pro gaan in prijs omlaag en krijgen een update voor snellere prestaties:

  • Prijsverlaging: Vanaf 4 juni wordt de prijs van de Quest 2 verlaagd naar 349.99 euro voor de 128GB SKU en 399.99 euro voor de 256GB SKU, zodat de alles-in-één 6DOF VR en onze uitgebreide contentbibliotheek voor nog meer mensen toegankelijk is. 
  • Software-update: In de volgende software-update wordt de GPU en CPU van de Quest 2 en Quest Pro geüpdatet. Quest 2 en Pro krijgen tot 26% meer CPU-prestaties en tot 19% meer GPU-snelheid voor Quest 2 en 11% voor Quest Pro, zodat games en apps kunnen profiteren van de grotere pixeldichtheid zonder dat er frames verloren gaan. Als ontwikkelaars deze veranderingen meenemen, profiteren gamers van onder meer een soepelere gameplay en  rijkere content op beide headsets.

 

 

 
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.