Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Video Preview

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Video Preview

De zwanenzang van Hideo Kojima. Het einde van Hideo Kojima. Er is enorm veel geschreven over Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, maar ook over de problemen bij de ontwikkelaar. Kojima’s naam werd van de cover verwijderd, Silent Hills stierf een vroege dood en Metal Gear Solid V zou de laatste keer zijn dat de man achter de titel stond. Als groot fan van de franchise én van de man liep ik met een raar gevoel mijn afspraak bij Konami binnen. Net als vorig jaar toonden ze opnieuw The Phantom Pain, dit keer met de gedachte aan Kojima in het achterhoofd.

Vanmorgen las je de geschreven preview al van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Recht vanaf de Gamescom gingen we aan de slag met het spel. Nu is deze preview er in de vorm van een video. Dit wil je zien.
In samenwerking met Maas Films.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.