Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition aangekondigd

Middle-earth: Shadow of War

PC PlayStation 4 Xbox One
8.6

Sterk

5

User Avg

Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition aangekondigd

Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition aangekondigd

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft de Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition aangekondigd, de meest uitgebreide versie van het epische actiespel met open wereld van het afgelopen jaar, waarin spelers een nieuwe krachtring smeden, vestingen veroveren in grootschalige gevechten en Mordor overheersen met hun eigen persoonlijke orkleger, tot leven gebracht door het prijswinnende Nemesis-systeem. Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition bevat het hoofdspel samen met alle downloadbare content (DLC), gratis updates en verbeteringen en is verkrijgbaar voor de Xbox One familie inclusief Xbox One X, Windows 10-pc via de Microsoft Store, Steam, PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro vanaf 30 augustus 2018.

“Sinds Middle-earth: Shadow of War is uitgebracht, hebben we voortdurend alle feedback bekeken van onze fantastische community en onze fans, wat ons heeft geïnspireerd om het spel te blijven verbeteren en uiteindelijk een versie te creëren waar we echt trots op zijn”, zei Michael de Plater, vicepresident creatief van Monolith Productions. “Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition brengt alle gratis contentupdates en gameplayverbeteringen samen, naast onze verhaal- en Nemesis-uitbreidingen, om spelers de allerbeste ervaring te bieden. Of je er nu voor het eerst induikt of terugkeert naar Middle-earth™, er is nooit een beter moment geweest om Mordor binnen te trekken.”

Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition bevat het hoofdspel naast de volledige Expansion Pass, waaronder aanvullende verhaalcampagnes, missies, speelbare personages, orkstammen, wapens, vaardigheden, vijanden, een nieuwe regio en nog veel meer.

Middle-earth: Shadow of War hoofdspel
Slaughter Tribe Nemesis-uitbreiding
Outlaw Tribe Nemesis-uitbreiding
Blade of Galadriel verhaaluitbreiding
Desolation of Mordor verhaaluitbreiding

Daarnaast brengt Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition een veelheid aan verschillende verbeteringen en gratis contentupdates samen, van een rijkere campagne-ervaring en een gestroomlijnde epiloog tot nieuwe spelerskins en de volledige verwijdering van de markt, naast honderden andere verbeteringen sinds het uitbrengen van de game. Een kort overzicht van de updates die onder andere beschikbaar zijn voor spelers:

Sluiting van de markt: Volledige verwijdering van de markt en microtransacties.
Verbeterde epiloog: Gestroomlijnde epiloog na het spel (voorheen Shadow Wars) met nieuwe vertellingen van Shelob, the Witch King en Dark Talion, plus nieuwe maskers van de Nazgûl als beloningen voor spelers.
Verbeteringen in het Nemesis-systeem: Vele verbeteringen die meer diepte geven aan gevechten en interacties tussen spelers, naast aanvullende eigenschappen en gedrag voor orkvijanden, meer legendarische orks om tegen te komen en meer manieren om trainingorders te krijgen.
Sterker: De levellimiet voor volgers is verhoogd naar 80, de levellimiet voor vijandelijke kapiteins is verhoogd naar 85, grotere XP-beloningen, nieuwe prestigevaardigheden, upgrades en meer.
Uitrustingsupgrades: Spelers kunnen nu Mirian gebruiken om het level van een stuk uitrusting te verhogen naar hun huidige level en kunnen edelstenen gebruiken om vaardigheden opnieuw te configureren.
Skins: Spelerskins voor Celebrimbor, Eltariel, Dark Eltariel, Baranor en Serka.
Online gevechten en veroveringen: Nieuwe zoekfunctie om opperheren en vestingen van specifieke spelers uit te dagen in de vriendschappelijke modus.
Eindeloze belegering: Nieuwe functie om vestingen te verdedigen tegen onaflatende golven van Saurons troepen.
Opstand: Nieuwe functie om Ologs en Uruks die de Heldere Heer ondermijnen te verpletteren.
Fotomodusupgrades: Leg elk gevecht vast met nieuwe filters, frames en texturen.
Moeilijkheidsniveaus: Nieuwe moeilijkheidsniveaus Brutal en Gravewalker.
Spelerstatistieken: Nieuwe statistiekenpagina om gedode vijanden, overheersingen en verraad bij te houden.

Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition zal verkrijgbaar zijn voor €59,99. Let op dat content buiten het hoofdspel niet aanwezig is op schijf en een online verbinding vereist om te downloaden.

Middle-earth: Shadow of War is gesitueerd tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings, is een actie-rollenspel (RPG) met open wereld en vormt een vervolg op het originele verhaal van Middle-earth: Shadow of Mordor. Spelers komen terecht in een rijkere, persoonlijkere en uitgebreide wereld vol epische helden en schurken, beroemde locaties, originele vijanden, meer persoonlijkheden en een keur aan nieuwe personages met gloednieuwe verhalen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.