Middle-earth: Shadow of War toont Kumail Nanjiani als The Agonizer

Middle-earth: Shadow of War

PC PlayStation 4 Xbox One
8.6

Sterk

5

User Avg

Middle-earth: Shadow of War toont Kumail Nanjiani als The Agonizer

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft een nieuwe video uitgebracht voor Middle-earth: Shadow of War, waarin Kumail Nanjiani (The Big Sick, Silicon Valley) The Agonizer vertolkt, een energieke maar dodelijke Ork-vijand. Dit is slechts een van de vele persoonlijkheden die de spelers dankzij het Nemesis-systeem kunnen tegenkomen in het komende openwereld-actiespel.

De video werd voor het eerst onthuld op Comic-Con International: San Diego en laat je kennismaken met Nanjiani’s Ork-personage dat allerlei komische oneliners aanlevert die spelers tijden het spel te horen kunnen krijgen. De kijkers worden ook getrakteerd op een kijkje achter de schermen bij de opnamesessie van Nanjiani’s stem, waar hij extra uitleg geeft over zijn voorbereiding op de rol.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.