Middle-earth Shadow of War Xbox One X Enhancements nu verkrijgbaar

Middle-earth: Shadow of War

PC PlayStation 4 Xbox One
8.6

Sterk

5

User Avg

Middle-earth Shadow of War Xbox One X Enhancements nu verkrijgbaar

Middle-earth Shadow of War Xbox One X Enhancements nu verkrijgbaar

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft zojuist de nieuwe Xbox One X update voor Middle-earth: Shadow of War gereleased die verschillende verbeteringen biedt waarmee optimaal gebruik wordt gemaakt van de eigenschappen van de net uitgebrachte console. Dankzij deze update kunnen spelers van Middle-earth: Shadow of War genieten van een meeslepende game ervaring, 4K beeldkwaliteit en HDR (High Dynamic Range) voor Xbox One X. Nadat de update is gedownload, kunnen spelers kiezen tussen twee verbeterde modi die Shadow of War biedt voor de console. De eerste optie focust op resolutie met gedetailleerde textures, gericht op 4K. De tweede optie concentreert zich op de algehele kwaliteit met verhoogde draw distances, verbeterde schaduw en licht condities, meer vegetatie, verbeterde ambient occlusion, hogere polygon aantallen en verbeterde texture filtering, allemaal geoptimaliseerd voor Xbox One X.

Middle-earth: Shadow of War is ook een Xbox Play Anywhere titel, die spelers de mogelijkheid biedt om de digitale versie van de game te kopen via de Xbox Store of Windows 10 Store en te genieten van Shadow of War op de consoles van de Xbox familie of Windows 10 PC. Gamers kunnen zonder extra kosten alle saves, game add-ons en achievements meenemen naar zowel de Xbox One als Windows 10 platformen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.