Mike Tyson komt naar UFC 2

Mike Tyson komt naar UFC 2

Een van de meest iconische atleten aller tijden komt naar EA SPORTS UFC 2. Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat Mike Tyson zijn debuut maakt als ontgrendelbare MMA-vechter tijdens de release van de game op 17 maart 2016. Fans die EA SPORTS UFC 2 reserveren krijgen direct vanaf de eerste dag toegang tot Mike Tyson, en alle overige spelers kunnen hem ontgrendelen door de Hall of Fame te bereiken in de carrièremodus. Deze voormalig onmiskenbare wereldkampioen zwaargewicht deelt zwaardere klappen uit dan welke andere vechter ook en zal vechten in twee gewichtsklassen: licht zwaargewicht en zwaargewicht. Bekijk de Mike Tyson-onthullingsvideo om de voormalig kampioen in actie te zien in EA SPORTS UFC 2. Creative Director Brian Hayes:

Als mensen denken aan de sterkste vechters aller tijden, staat Mike Tyson vrijwel altijd aan de top van de lijst. Het is leuk om te bedenken dat als MMA in het verleden populairder was geweest, Mike Tyson misschien wel de handschoenen had aangetrokken en de Octagon was binnengestapt. Dit is een van die geweldige ‘wat als’-momenten die ontstaan bij het maken van een game als EA SPORTS UFC 2.

Er komen twee versies van Tyson naar de game: “Iron” Mike Tyson, gebaseerd op zijn reis naar de top en rij van onverslaanbare gevechten in de jaren 80; en “Legacy” Mike Tyson, gebaseerd op het eind van zijn welbekende carrière. Fans die de Standard Edition van EA SPORTS UFC 2 van tevoren bestellen, krijgen toegang tot “Iron” Mike Tyson. Als je kiest voor de Deluxe Edition, dan krijg je zowel “Iron” als “Legacy” Mike Tyson. Beide versies zijn ook ontgrendelbaar. Mike Tyson:

Als groot fan voel ik me erg vereerd om mee te doen aan EA SPORTS en om de wereld van mixed martial arts te verkennen. Ik volg de UFC nauwkeurig en het zal gaaf zijn om te zien hoe goed ik het doe tegen deze geweldige MMA-atleten.

EA SPORTS UFC 2 brengt de uiterlijke kenmerken en de animaties van de personages van de franchise naar een hoger niveau, voegt een nieuw Knockout Physics-systeem en authentieke gameplay-kenmerken toe, én introduceert de grootste selectie van echte vechters in een MMA-game. Deze vechters zullen wederom de Octagon betreden op de Xbox One en PlayStation 4.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.