Milestone onthult gloednieuwe kenmerken en trailer MotoGP 18

Milestone onthult gloednieuwe kenmerken en trailer MotoGP 18

Na de bekendmaking dat MotoGP 18 vanaf 7 juni verkrijgbaar is, onthult Milestone de gloednieuwe kenmerken die zijn toegevoegd aan de game, waardoor het de beste keuze is voor een MotoGP- ervaring als nooit tevoren.

MotoGP 18, een reboot van de vlaggenschip-titel van Milestone, is helemaal opnieuw ontwikkeld en biedt een nieuwe engine, verbeterde graphics, opnieuw bewerkte fysica, een getrouwe reproductie van alle elementen in de game en een nieuwe meeslepende carrièremodus. Dit zijn slechts enkele van de kenmerken die deze MotoGP videogame tot een van de meest meeslepende en realistische MotoGP-ervaringen maakt.
MotoGP18 geeft spelers de kans om deel te nemen aan de beste motorsportshow ter wereld, met alle officiële content van het 2018 MotoGP-seizoen, met alle racers, officiële line-up van de MotoGP, Moto™, Moto3 en Red Bull MotoGP Rookies Cup en alle 19 officiële circuits, waaronder de nieuwe Buriram International Circuit in Thailand.

MotoGP™18 is verkrijgbaar op 7 juni voor PlayStation 4, Xbox One, Windows PC/Steam en kort daarna voor Nintendo Switch.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.