Minecraft 1.0 Ender Update en Festive Pack nu beschikbaar

Minecraft 1.0 Ender Update en Festive Pack nu beschikbaar

De langverwachte 1.0 Ender Update is eindelijk hier voor “Minecraft: Windows 10 Edition” en “Minecraft: Pocket Edition” spelers. Beide versies hebben bijna dezelfde functies als de Java PC versie. Dat betekent dat de bèta-tag er van beide versies afgaat!

Met alle feestvreugde over deze update lanceren ze dit jaar ook de Festive Mash-Up Pack op deze twee platformen. Dit pack bevat 21 vrolijke skins, waaronder bekende rendieren en een aantal coole kinderen in rode pakjes, de Festive Texture Pack en Festive World.

Minecraft op Windows 10 / mobiel heeft een lange weg afgelegd. En nu kunnen nog meer spelers de favoriete Minecraft functies van de community ervaren op het apparaat van hun keuze. Bovendien is deze update net op tijd beschikbaar om deze Minecraft content te ervaren met jouw vrienden en familie tijdens de feestdagen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.