Minecraft: de Better Together update is nu beschikbaar

Minecraft: de Better Together update is nu beschikbaar

De Better Together update, waarmee je met vrienden via verschillende apparaten kunt spelen, krijgt vandaag een bèta op Windows 10-pc’s en Android. Er komt binnenkort ook een bèta op Xbox One. Dit is de eerste keer dat een bèta update verschijnt voor spelers op Windows 10 en Xbox One.

De Better Together update is ontworpen om de console-, mobiele- en Windows 10-pc versies van de game te verenigen met een enkele Minecraft-editie, waarin oneindige werelden, de community Marketplace en community servers (die later naar de bèta komen!) samenkomen. De update zal ook platformsupport introduceren, waardoor console, Windows 10-pc en mobiele Minecrafters voor het eerst samen kunnen spelen. Deze update brengt de grootste verzameling nieuwe functies ooit voor spelers op Bedrock Engine platforms (mobiel, Windows 10).

Voor multiplayer is er de mogelijkheid voor hosts toegevoegd om spelersrechten, host-opties en andere nuttige hulpprogramma’s in te stellen. En last but not least is er de mogelijkheid toegevoegd voor spelers om hun creaties in 3D te delen door 3D-modellen van de game direct te uploaden naar Remix3D.com.

Minecraft is een van de best verkochte games op Xbox 360 en Xbox One, maar ook voor Windows 10, mobiel en VR. Creëer en verken je eigen wereld; de enige beperking is je fantasie. Zorg wel voor een veilig onderkomen voor ’s nachts om de monsters buiten de deur te houden!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.