Misdaadgolfmissies in de LEGO The Incredibles gameplaytrailer

Misdaadgolfmissies in de LEGO The Incredibles gameplaytrailer

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft een nieuwe trailer van LEGO The Incredibles uitgebracht met een eerste glimp van de misdaadgolfmissies van de aankomende game, gebaseerd op The Incredibles en Incredibles 2 van Disney•Pixar.

In de video wordt duidelijk dat er teamwerk nodig is om een groot aantal gevaarlijke schurken, die de dynamische open wereld van het spel hebben veroverd, te verslaan in een reeks grappige missies. Alle unieke delen van de wereld zijn bezet door een horde criminele meesterbreinen, zoals Syndrome en The Underminer. Je moet meerdere uitdagingen aangaan en het opnemen tegen epische eindbazen om het recht te laten zegevieren.

Ontdek geheimen en neem het op tegen een groot aantal schurken in de spannende open wereld van LEGO The Incredibles, geïnspireerd op locaties uit beide films.
In LEGO The Incredibles beleven spelers een superleuk avontuur waarin ze hun favoriete Incredibles-personages besturen en als familie een team vormen om de misdaad en het dagelijks leven het hoofd te bieden. Het spel stelt onvergetelijke scènes en de adembenemende actie uit beide Incredibles-films opnieuw voor in LEGO-vorm, compleet met de kenmerkende LEGO-humor van TT Games.

LEGO The Incredibles is vanaf 27 juni 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows-pc.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.