Moto Racer 4

Moto Racer 4

PC PlayStation 4 Xbox One
2.7

Zonde van je geld

Moto Racer 4
Moto Racer 4

De Moto Racer-reeks maakt zijn terugkeer met Moto Racer 4! Deze arcade motorracing game is ontwikkeld door Microïds en Artefacts Studio, onder toezicht van de oorspronkelijke ontwikkelaar Paul Cuisset en bevat maar liefst 15 singleplayer game-modi. De verschillende modi zijn zowel te spelen in normale singleplayer of singleplayer in virtual reality. Of speel multiplayer in lokale split-screen of online om het daar op te nemen tegen racers wereldwijd.

Kies in Moto Racer 4 uit een uiteenlopende selectie aan racers en motoren en proef de adrenaline terwijl je door de modder of over het asfalt racet. Laat je tegenstanders zien wat je wat je waard bent en toon je beste drifts en trucjes! Demonstreer je vaardigheden en win het kampioenschap. Rij je vijanden van de baan of drijf ze in het verkeer voor spectaculaire botsingen.

Moto Racer 4 is een arcade motorracespel waarin je in singleplayer of multiplayer (tot 10 spelers) over asfalt- en zandwegen scheurt. Word een expert in drifts, wheelies, scherpe bochten en andere technieken om een plaats op het podium te verdienen! Personaliseer en upgrade je motor! Geniet van de verbluffende uitzichten in diverse omgevingen van onder andere de Verenigde Staten tot aan de Himalaya. Wijk af van de weg en ontdek diverse sluiproutes om zo jouw tegenstander te snel af te zijn. Raas met 150 km/u over asfalt- en zandwegen en zorg dat jij als eerst over de finish gaat! Moto Racer 4 is ook speelbaar in lokale split-screen: nodig een vriend uit en ga samen de strijd aan om de snelste te zijn. Of ga online met Moto Racer 4 en race met tot wel 10 spelers in diverse spannende game modi.

Naast de bekende en geliefde game-modi als Time Trial, Single Race en Championship zijn er nog tal van andere verschillende speelmogelijkheden, zoals King of the Hill,  Last Man Standing, Survival, Catch-up, Wolf Pack, Ghost Bike en Golden Helmet. In de Progression modus speel je door het spel en voltooi je uitdagingen om nog meer inhoud vrij te spelen!

- Indrukwekkende, gevarieerde omgevingen - Van gebieden geïnspireerd op de Bay Area tot de Himalaya via de woestijn, wordt de freestyle-koning door op de meest onwaarschijnlijke parcours het ene trucje na het andere te doen. - Personaliseer jouw motor - Personaliseer je motor zoals jij het wilt, en toon jouw unieke stijl. - Daag je vrienden uit - Neem het op tegen je vrienden in split-screen of in de online multiplayer modus die je met tot 10 spelers tegelijk kunt spelen!  - Deel je belevenissen - Met de Replay modus, kan je opnieuw naar je races kijken vanuit verschillende camerahoeken. Deel je filmpjes online!

Release:Genre:Leeftijd:Ontwikkelaar:

Nieuws

No items found.

Video's

No items found.