MotoGP 19 vandaag released met trailer

MotoGP 19 vandaag released met trailer

Milestone kondigt vandaag de release aan van MotoGP19 voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC/STEAM. De Nintendo Switch-versie volgt op 27 juni.

MotoGP19 viert de passie voor motoren van Milestone en haar community met unieke technologische innovaties die ongekend realisme en uitdaging bieden. In MotoGP19 kunnen spelers deelnemen aan het 2019 seizoen, waarin zij racen tegen MotoGP-kampioenen of in de motorlaarzen stappen van een jonge motorcoureur en via de Red Bull MotoGP Rookies Cup de topklasse bereiken.

Ontmoet A.N.N.A., de super AI gebaseerd op neurale netwerken
A.N.N.A (Artificial Neural Network Agent), is een revolutionaire Artificial Intelligence gebaseerd op neurale netwerken ontwikkeld door Orobix – een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van Artificial Intelligence oplossingen. Het resultaat? Een AI die ongelofelijk snel is op het circuit met extreem realistisch gedrag. Om aan de moeilijkheidsgraad van alle spelers te voldoen, is de AI ook volledig aanpasbaar. De hardcore MotoGP fans zullen voor een ware uitdaging komen te staan!

Alles wat je nodig hebt om online met vrienden te spelen
De nieuwe multiplayer modus kent belangrijke verbeteringen op het gebied van technische infrastructuur en gameplay-ervaring. Dankzij de Dedicated Servers is de gameplay ongelofelijk gestroomlijnd en goed. Spelers kunnen de Public Lobbies doorlopen, op zoek naar een race, of dankzij de Private Lobbies hun eigen Grand Prix aanmaken om tegen vrienden te racen. Milestone introduceert ook de Race Director Mode, waardoor spelers controle hebben over elk aspect van de race tijdens online competities en de nodige penalty’s kunnen geven aan spelers voor hun wangedrag op het circuit, net als tijdens een echte MotoGP race. Met de TV Director mode is het ook mogelijk alle camera’s te controleren om de meest adembenemende acties op te nemen tijdens livestreams.

Herbeleef legendarische races
Dankzij de Historical Challenges neem je een duik in de geschiedenis van MotoGP, waar spelers meer dan 50 legendarische coureurs en 35 officiële 500cc motoren in verschillende MotoGP categorieën op je wachten. Samen met 19 circuits van het huidige seizoen, zijn er 3 historische circuits, (Laguna Seca 2013, Donington 2009 en Catalunya 2015) allemaal bekend voor de MotoGP fans. 

Race in je eigen stijl
MotoGP19 bevat verschillende tools om een unieke motorcoureur te maken. Er kan gekozen worden uit de grootste selectie van de meest geliefde accessoires en merken. Met de graphics editors kun je, net als echte MotoGP-kampioenen, je eigen helm, racenummers en lower butt patches ontwerpen. Alle items kunnen ook met de community online worden gedeeld, zodat iedereen erop kan stemmen of het kan downloaden!

Een nieuwe competitieklasse
Net als in het echte MotoGP 2019-seizoen, debuteert dit jaar de FIM Enel MotoE World Cup, waar elektrische motoren strijden op de meest beroemde circuits van de MotoGP Championship. Door hun specificaties, zoals een hoge torsiekracht en gewicht, beleven spelers het rijden met MotoE motoren als een compleet nieuwe rijstijl.  Bekiijk de launchtrailer
 

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.