Murdered: Soul Suspect E3 walkthrough trailer

Murdered: Soul Suspect E3 walkthrough trailer

Dat Murdered: Soul Suspect indruk heeft gemaakt tijdens de afgelopen E3 bewijzen de 11 awards en 28 nominaties die de game daar in de wacht sleepte. Murdered: Soul Suspect geeft een nieuwe draai aan het actie/avonturengenre door gamers uit te dagen de moeilijkste zaak die bestaat op te lossen… hun eigen moord. De game neemt spelers mee naar een gloednieuwe en mysterieuze wereld waarin het misdrijf persoonlijk is en de aanwijzingen net buiten bereik liggen.

Spelers kruipen in de huid van Ronan O’Connor, een detective met wisselende successen, wiens leven vroegtijdig wordt beëindigd door een brute en meedogenloze moordenaar. Niet in staat om verder te gaan en gevangen in het voorgeborchte Dusk, kan hij pas vrede vinden als hij het recht vanuit het hiernamaals kan laten zegevieren. Met zijn nieuw verworven bovennatuurlijke vaardigheden kan Ronan het dorp Salem (Massachusetts) verkennen vanuit het schimmige hiernamaals. Ronan is niet in staat om te communiceren met de rechercheurs die op zijn zaak zijn gezet en moet de gedachten van de levenden lezen om hun handelingen te beïnvloeden. Als onderdeel van zijn onderzoek moet hij de geesten van vroegere burgers uit Salem ondervragen om de puzzelstukjes bij elkaar te leggen, terwijl hij het opneemt tegen demonische geesten om zijn ziel te redden en de schokkende waarheid te ontdekken over degene die verantwoordelijk is voor zijn dood.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.