Murdered: Soul Suspect ook naar PlayStation 4

Murdered: Soul Suspect ook naar PlayStation 4

Gisteren kon je op GameParty al lezen dat Murdered: Soul Suspect ook naar de Xbox One zou gaan komen. Een mogelijke release voor de PlayStation 4 was niet bekend. Dat is nu anders. Square Enix kondigt vandaag aan dat de bovennatuurlijke detectivethriller ook beschikbaar zal komen voor Sony’s PlayStation 4.

De versies voor de nieuwe consoles bieden betere beelden op 1080p. Door visuele elementen zoals subsurface scattering en een groter aantal particles wordt een nog overweldigender geestenwereld en personages gecreëerd terwijl spelers de gedode detective Ronan O’Connor begeleiden op zijn zoektocht naar zijn moordenaar om zo te kunnen ontsnappen aan het voorgeborchte Dusk.

Murdered: Soul Suspect zal in juni 2014 verschijnen voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en Windows PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.