My Hero One’s Justice verschijnt in oktober #E32018

My Hero One’s Justice verschijnt in oktober #E32018

MY HEROHero One’s Justice, de 3D arena fighting game gebaseerd op de populaire Weekly Shonen Jump manga- en animereeks, verschijnt in de maand oktober op PlayStation 4, Xbox One, pc (Steam) en Nintendo Switch.

In My Hero One’s Justice nemen teams van drie het tegen elkaar op in driedimensionale, allesvernietigende gevechten. Fans zullen veel personages herkennen, waaronder Izuku Midoriya, Katsuki Bakugo en Tsuyu Asui, naast Pro Heroes, All Might en Eraserhead en slechteriken als Stain, Dabi en Himiko Toga. Elk team bestaat uit één hoofdvechter en twee bondgenoten, vergelijkbaar met de Pro Hero-teams uit de anime.

Tijdens gevechten kunnen spelers hun bondgenoten inschakelen en gebruikmaken van hun Quirks (de superkracht van elke held en slechterik) om explosieve combo’s te maken en het gevecht naar hun hand te zetten. De Quirk van elk personage is uniek en kan worden gebruikt op de grond, in de lucht en zelfs op gebouwen.

De game laat spelers hun geliefde anime herbeleven en geeft hen de kans zowel scenes met hun favoriete personage na te spelen als exclusieve scenario’s via de Story Mode te ontdekken. Na het uitspelen van het hoofdverhaal uit het standpunt van de helden is het mogelijk de Villain Mode vrij te spelen, waarbij je het verhaal kan ontdekken vanuit het standpunt van de schurken. Door missies te volbrengen, spelen gamers unieke items vrij voor hun personages om ze nog sterker te maken. Vervolgens kan je het online tegen anderen opnemen en strijden om de beste held van de wereld te worden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.