MyNBA2K14 nu verkrijgbaar

MyNBA2K14 nu verkrijgbaar

2K kondigt vandaag aan dat MyNBA2K14, de gratis companion application van NBA 2K14, vanaf nu verkrijgbaar is op iPad, iPhone, iPod, iPod touch, Android en Amazon Kindle devices. MyNBA2K14 is samen ontwikkeld door Visual Concepts en Cat Daddy Games en geeft spelers toegang tot de laatste NBA scores en 2 nieuwe game modes: MyGame en MyTeam Mobile. Deze bouwen voort op de NBA 2K14 console ervaring, maar dan op elk moment en op elke plek.

Met de MyGame mode kunnen spelers, waar ze ook zijn, Virtual Currency (VC) verdienen voor hun console game, met een maximum van 2000 VC per dag. Ze hebben daarnaast toegang tot up to date leaderboards, MyPLAYER profielen, win/loss overzichten en statistieken van MyCAREER. In de nieuwe MyTeam Mobile breiden spelers hun collectie verzamelkaarten van hedendaagse en voormalige NBA-spelers uit en nemen het op tegen andere MyTeam concurrenten.

MyNBA2K14 voegt nog een laag toe aan de NBA 2K14 ervaring door fans toegang te geven tot de game, waar ze ook zijn. Het succes van de app van vorig jaar, bewees voor ons dat fans een always-on, direct link met de game willen hebben. Daarom hebben we ons dit jaar erop gericht om de companion app nog robuuster te maken en met meer features dan voorheen.

– Greg Thomas, president of product development voor 2K Sports

Aanvullende features in MyNBA2K14 zijn:
· Pick & Win –Spelers verdienen VC door de winnaars de voorspellen in de NBA-wedstrijden van de volgende dag.
· VC Draft – biedt de kans om elke 24 uur tot 1500 VC te verdienen;
· The “2K Ticker” – streamed score data direct van de NBA.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.