NCSOFT lanceert gloednieuwe update voor Blade & Soul

NCSOFT lanceert gloednieuwe update voor Blade & Soul

NCSOFT heeft aangekondigd dat de nieuwste update voor de populaire MMO Blade & Soul, Wings of the Raven, nu beschikbaar is. Met de update kunnen spelers deelnemen in twee gloednieuwe dungeons voor 24 spelers en het biedt een nieuwe Legendary upgrade-pad en een nieuwe generatie legendarische accessoires. De dungeon raid voor 24 spelers, Skybreak Spire, is niet voor bangeriken. Spelers worden eerst uitgedaagd om hun weg te vechten langs krachtige bewakers voordat ze het moeten opnemen tegen het voormalige lid van de clan, Lusung, die de Hongmoon School heeft verraden. In Dawn of Khanda Vihar worden spelers in een 24-speler raid geplaatst en moeten ze hun grenzen verleggen om Meganura, de oude draak, te verslaan.

Bovendien brengt Wings of the Raven belangrijke veranderingen voor wapens en accessoires. De update stroomlijnt wapen en accessoire progressie als spelers de hoofdverhaallijn doorkruisen. Voor PvP liefhebbers zijn nieuwe Clan Battleground rankings beschikbaar voor Beluga Lagoon en Whirlwind Valley.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.