Nemesis Forge aangekondigd voor Middle-earth: Shadow of Mordor

Middle-earth: Shadow of War

PC PlayStation 4 Xbox One
8.6

Sterk

5

User Avg

Nemesis Forge aangekondigd voor Middle-earth: Shadow of Mordor

Nemesis Forge aangekondigd voor Middle-earth: Shadow of Mordor

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt de Nemesis Forge aan, een nieuwe update van Middle-earth: Shadow of Mordor waarmee spelers hun beste Nemesis en volgeling uit Middle-earth: Shadow of Mordor mee kunnen nemen naar Middle-earth: Shadow of War zodra deze op 10 oktober 2017 wordt uitgebracht. In Middle-earth: Shadow of Mordor™ hebben spelers talloze persoonlijke en wraakzuchtige verhalen gecreëerd door middel van de unieke vijanden en bondgenoten uit het Nemesis-systeem. Met de Nemesis Forge krijgen deze verhalen een vervolg in Middle-earth: Shadow of War; de aartsnemesis van de terugkerende speler uit Middle-earth: Shadow of Mordor wordt geïmporteerd, terwijl de trouwste Ork-volgeling van een speler wordt vastgesteld die de speler kan helpen in het gevecht en de verdediging tegen de troepen van Sauron. De Nemesis Forge is nu verkrijgbaar voor Middle-earth: Shadow of Mordor op de Xbox One, PlayStation 4 en via Steam.
Spelers kunnen bovendien Middle-earth: Shadow of Mordor voor Xbox One, PlayStation 4 en Steam aanschaffen met 80 procent korting op de reguliere prijs. De verkoopdata voor ieder platform worden hieronder weergegeven:

• Xbox One: Nu te koop tot 17 juli
• PlayStation 4: Nu te koop tot 19 juli
• Steam: Nu te koop tot 10 juli

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.