Next-gen versie CoD: Ghosts twee weken voor launch consoles al in de winkel

Next-gen versie CoD: Ghosts twee weken voor launch consoles al in de winkel

De Britse versie van Amazon heeft bekendgemaakt dat de Xbox One en PlayStation 4 versies van Call of Duty: Ghosts op 5 november in Engeland te verkrijgen zijn. Leuke kanttekening; de consoles komen later pas op de markt. Vanaf 22 en 29 november barst het next-gen geweld pas los.

Please Note: Your Xbox One/PS4 version of Call of Duty: Ghosts will be dispatched to arrive on Tuesday, November 5. However you will not be able to play your game until you receive your console on Friday, November 22/Friday, November 29.

Toch is Ghosts niet de enige die eerder in de winkel komt te liggen. Ook de next-gen versies van Fifa 14, Battlefield 4 en Madden NFL 25 zijn drie dagen voor de launch van de consoles al te vinden in de winkel. Wanneer je de PlayStation 4-versie van Ghosts koopt op 5 november, kun je er dus pas op 29 november mee aan de slag. Kun je toch mooi drie en een halve week naar je hoesje staren!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.