Nieuwe Animal Crossing en Luigi’s Mansion aangekondigd voor Nintendo Switch

Nieuwe Animal Crossing en Luigi’s Mansion aangekondigd voor Nintendo Switch

Nintendo heeft in een nieuwe Nintendo Direct-videopresentatie onthuld dat er nieuwe games in twee grote Nintendo-series in ontwikkeling zijn voor de Nintendo Switch. Animal Crossing for Nintendo Switch (voorlopige titel), wat een nieuwe hoofdgame in de Animal Crossing-serie zal zijn, en Luigi’s Mansion 3 (voorlopige titel) worden in 2019 exclusief voor de Nintendo Switch uitgebracht. In de videopresentatie werd ook een Nintendo Switch-hardwarebundel van Super Smash Bros. Ultimate aan het licht gebracht.

Animal Crossing for Nintendo Switch (voorlopige titel): er staat voor 2019 een nieuwe hoofdgame in de Animal Crossing-serie, de eerste sinds Animal Crossing: New Leaf in 2013 op de Nintendo 3DS debuteerde, op de planning voor een exclusieve release op de Nintendo Switch. Isabelle mengt zich in de strijd!: Isabelle uit de Animal Crossing-serie legt haar werk eventjes neer en voegt zich bij de selectie als speelbare vechter in Super Smash Bros. Ultimate.
Luigi’s Mansion 3 (voorlopige titel): het volgende avontuur in de griezelserie is momenteel in ontwikkeling en zal in 2019 exclusief voor de Nintendo Switch worden uitgebracht.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.