Nieuwe content voor Resogun onderweg

Nieuwe content voor Resogun onderweg

Het was onverwacht maar Resogun word veel gespeeld! De PlayStation 4 exclusive ziet er mooi uit en is makkelijk te spelen. Ook is Resogun gratis te downloaden voor PlayStation Plus-abonnees waardoor veel gamers er ook een groot aantal uur in hebben gestoken.

Voor de mensen die de game leuk vinden maar toch vernieuwing willen komt de ontwikkelaar met de mededeling dat er downloadable content aankomt. Via Facebook laat ontwikkelaar Housemarque namelijk weten dat ze op dit moment bezig zijn met een nieuwe lading content. Ook werd er gevraagd of Resogun ook naar de PlayStation Vita zou komen maar hier werd ontkennend op geantwoord. Wel is de studio bezig met een andere PlayStation 4-game, misschien Dead Nation 2?. Een releasedatum voor de DLC is niet bekendgemaakt.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.