Nieuwe Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding  en gratis updates Middle-earth: Shadow of War beschikbaar

Middle-earth: Shadow of War

PC PlayStation 4 Xbox One
8.6

Sterk

5

User Avg

Nieuwe Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding en gratis updates Middle-earth: Shadow of War beschikbaar

Nieuwe Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding  en gratis updates Middle-earth: Shadow of War beschikbaar

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft de Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding vrijgegeven voor Middle-earth: Shadow of War. Speel als Baranor, de kapitein van Minas Ithil, die is ontsnapt aan de ondergang van de stad, in een nieuwe verhaaluitbreiding waarin spelers een menselijk leger moeten aansturen om een nieuwe orkbedreiging in het oosten te bestrijden. Verenig met Torvin, de dwergen jager, om krachtige nieuwe gevechtsuitrusting te maken, inclusief schild, pantserhandschoen, enterhaak en vlieger.
Huur moordenaars in om een menselijk leger te bouwen en neem het nieuwe woestijngebied van Lithlad in, het hol van de Were-Wyrms. Volbreng een reeks nieuwe missies en breng de ontzagwekkende Shindrâm-vesting van de Marauders ten val. Vecht om te overleven in Mordor als mens zonder de kracht van de Ring of een geest om aan de dood te ontsnappen, in een nieuwe rogue-achtige campagne modus.
Vanaf vandaag zijn er ook verschillende gratis content updates beschikbaar voor Middle-earth: Shadow of War, waaronder:
• Nemesis Systeem verbeteringen – Overlords kunnen nu beschermd worden door bodyguards, die op dezelfde manier te werk gaan als Warchief bodyguards en ze kunnen spionnen inzetten.
• Brutal Difficulty – Vijanden zijn net zo snel en dodelijk als op de Gravewalker moeilijkheidsgraad, maar de schade is aanzienlijk verhoogd en de Might en Wrath meters vullen sneller waardoor spelers meer speciale moves kunnen gebruiken.
• Nieuwe player skins – Kies als Baranor te spelen in de hoofdcampagne.
• Photo Mode upgrades – Nieuwe stickers, stijlen en filters geïnspireerd op de Desolation of Mordor-verhaaluitbreiding.
• Online Fight Pits & Online Conquests Update – Zoek vrienden via hun naam wanneer je de strijd aan gaat in de online modi.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.