Nieuwe details omtrent The Elder Scrolls Online: Orsinium onthuld

Nieuwe details omtrent The Elder Scrolls Online: Orsinium onthuld

Bethesda lanceert een nieuwe trailer van The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimiteds aankomende DLC gamepack, Orsinium, en onthult tevens de eerste details.

Orsinium, het voorouderlijke thuis van de Orcs, wordt diep binnen de Wrothgar Mountains heropgebouwd en King Kurog heeft een oproep verstuurd waarin hij de hulp inroept van onverschrokken avonturiers om te helpen bij de wedergeboorte van Orsinium. De nieuwste DLC gamepack van het geprezen The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited neemt de speler mee in de bergen van Wrothgar, en natuurlijk naar de hoofdstad van de Orcs, om plots en counter-plots te ontrafelen en gloednieuwe vijanden en bondgenoten tegen het lijf te lopen. Orsinium, ESOTU’s grootste gamepack tot nu toe, herbergt een kolossaal nieuwe zone om te verkennen, nieuwe quests en mysteries, een singleplayer arena, nieuwe publieke dungeons en veel meer!
Met meer dan 20 uur aan content lanceert Orsinium op pc/Mac op 2 november, op Xbox one op 17 november en op 18 november op PlayStation 4. Orsinium zit inbegrepen in alle actieve ESO Plus-lidmaatschappen en zal verkrijgbaar zijn voor 3.000 crowns via de ESOTU Crown Store.

Pc-spelers kunnen Orsinium vanaf nu testen via de ESOTU PTS (Public Test Server).

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.