Nieuwe difficulty, customization en proefversie voor Dead Rising 4

Dead Rising 4

Xbox One

Nieuwe difficulty, customization en proefversie voor Dead Rising 4

Nieuwe difficulty, customization en proefversie voor Dead Rising 4

Sinds de lancering van Dead Rising 4 op 6 december hebben spelers al meer dan 7 miljard zombies gedood. Er zijn ook meer dan 3 miljoen foto’s en selfies genomen die de meesten van de Kardashian familie in elk willekeurig weekend doen verbleken. Om de huidige spelers nog meer betrokkenheid met Frank’s wereld te bieden, kondigt Microsoft twee nieuwe game Difficulty Modes aan en lanceren ze een Street Fighter outfit pack, beiden gratis voor alle spelers. Dit gaat gepaard met een patch die een aantal bugs zal oplossen. Om nieuwe spelers voor Dead Rising 4 uit te nodigen, is er ook een 60-minuten durende proefversie beschikbaar.

Voor spelers die al wat zombies hebben getemd en op zoek zijn naar een grotere uitdaging, introduceren ze twee nieuwe moeilijkheidsgraden voor de Story Mode voor Xbox One en Windows 10 pc-spelers. De twee nieuwe levels variëren in moeilijkheid van hard naar ultra-hard. Door het spelen van een van de twee nieuwe modes zullen spelers nieuwe Gamescore en Achievements (“Chopping Spree” en “Biters Remorse”) behalen. De nieuwe Difficulty Modes zullen vanaf 30 januari voor spelers beschikbaar zijn.

Frank West heeft altijd al een liefde voor flair, en als ’s werelds beste zombieslayer kun je hem uit gaan rusten met bekende outfits. Sinds gisteren kunnen Xbox One en Windows 10 pc-spelers vijf outfits uit Street Fighter, met inbegrip van Cammy, Guile, M. Bison, T. Hawk en Zangief downloaden.

Voor degenen die nog niet eerder Dead Rising 4 hebben gespeeld is het mogelijk om vanaf vandaag een 60-minuten durende proefversie voor Xbox One te ervaren. Met de proefversie kunnen nieuwe spelers Achievements behalen en opgeslagen gamevoortgang kan worden meegenomen bij aanschaf van de volledige game na de proefperiode. Spelers kunnen zowel de singleplayer Story Mode als de multiplayer tijdens de proefperiode ervaren.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.