Nieuwe DLC LEGO Marvel Super Heroes 2 onthuld

LEGO Marvel Super Heroes 2

Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
6.6

Gemiddeld

6.6

User Avg

Nieuwe DLC LEGO Marvel Super Heroes 2 onthuld

Nieuwe DLC LEGO Marvel Super Heroes 2 onthuld

arner Bros. Interactive Entertainment kondigt de personages in Champions aan, het nieuwste downloadbaar personagepakket voor LEGO Marvel Super Heroes 2. Het pakket, verkrijgbaar voor €1,99, voegt personages uit Marvel Comics’ populaire Champions comics toe, waarmee spelers de ongelimiteerde kracht van Amadeus Cho en de supersonische vlucht van Nova kunnen ontketenen. Het pakket bevat ook Ironheart, Devil Dinosaur, Moon Girl, Viv, Wasp (Nadia Pym) en Hawkeye (Kate Bishop), waarmee de line-up van meer dan 200 superhelden en superschurken verder wordt uitgebreid.

De Champions is een groep tiener-superhelden, opgericht door drie Avengers die teleurgesteld zijn door het gedrag van de oudere Avengers en het algemene wantrouwen van mensen tegenover superkrachtige mensen. Omdat ze de wereld graag willen laten zien wat het echt betekent om een superheld te zijn, vormden ze een eigen team en rekruteerden ze al snel andere tieners met dezelfde idealen. Samen zijn ze vastberaden om de wereld op hun eigen manier te veranderen!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.